Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رييس جمهوري در ادامه ديدارهاي مستمر با خانواده معظم شهدا و ايثارگران و در نخستين ديدار در دولت دوازدهم با خانواده شهيدان معظم «اصغري ترکاني» و جانباز معزز «مرتضي رضيعي» ديدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني عصر پنجشنبه 26 مرداد با حضور در منزل شهيدان «علي اکبر، علي اصغر و محمدرضا اصغري ترکاني» با مادر و خانواده اين شهيدان والامقام ديدار کرد و با تجليل از رشادت‌ها، فداکاري‌ها و ايثارگري‌هاي خانواده شهيدان، جانبازان و ايثارگران، بر لزوم تلاش در راستاي تقويت و گسترش فرهنگ جهاد و شهادت در کشور و پشتيباني از ولايت فقيه تأکيد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رييس جمهوري در اين ديدار که در فضايي صميمي برگزار شد، با اشاره به اينکه خداوند به خاطر صبر فراوان و نيت‌هاي پاک به خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران اجر بالاتري عنايت مي‌کند، گفت: خانواده شهدا و ايثارگران براي همه ملت ايران موجب افتخار هستند؛ خانواده‌هايي که در روزهاي سخت فرزندان و پاره‌هاي تن خود را به مصاف دشمنان فرستادند.
دکتر حسن روحاني با اشاره به رشادت‌ها و ايثار رزمندگان در دوران دفاع مقدس و عزم آنان براي پاسخ‌هاي محکم و دندان‌شکن به دشمن متجاوز، اظهار داشت: ملت ايران در دوران دفاع مقدس در برابر دشمن مظلوم بود در حالي که دشمنان اين ملت از هيچ اقدام جنايتکارانه اي دريغ نکردند.
رييس جمهور با اشاره به سالگرد بازگشت آزادگان سرافراز به ميهن و گراميداشت ياد و خاطره سيد آزادگان شهيد ابوترابي، گفت: آزادگان ما در دوران اسارت رنج فراواني کشيدند و کار بزرگي در مسير عزت و استقلال کشور انجام دادند.
دکتر روحاني نحوه شهادت مظلومانه شهيد حججي را نمونه‌اي از جنايات سبعانه تروريست‌هاي تکفيري در پيشگاه تاريخ و جهانيان برشمرد و افزود: روحيه، ايمان و استقامت اين جوانان براي ايستادگي و دفاع از حرم ائمه و حيثيت مسلمانان نشان مي‌دهد رزمندگان و شهداي ما توانستند راه ايثار و شهادت را در جامعه زنده نگه دارند و اين راه را براي هميشه پيش روي ملت قرار دهند.
رييس جمهوري تأکيد کرد: اگر امروز در کشور استقلال داريم و دشمنان اجازه تجاوز به اين آب و خاک را به خود نمي‌دهند به خاطر ايمان جوانان و روحيه و فرهنگ ايثار و شهادت در اين کشور است.
دکتر روحاني با اشاره به ضرورت توجه به فرامين رهبري و پشتيباني از ولايت فقيه، گفت: اميدواريم بتوانيم وظايف خود را به خوبي در اين مسير انجام داده و مديون خون شهيدان و شرمنده در پيشگاه خدا و ملت نباشيم.
همچنين حاجيه خانم عباس آزاد والده و برادران شهيدان اصغري ترکاني نيز در اين ديدار به بيان خاطرات و سجاياي اخلاقي اين شهيدان بزرگوار پرداختند.
شهيد حجت الاسلام علي اکبر اصغري ترکاني در سال ٦٥ و در سن ٢٥ سالگي در منطقه حاج عمران، شهيد حجت الاسلام علي اصغر اصغري ترکاني در سال ٦٢ و در سن ٢٠ سالگي در عمليات خيبر در منطقه طلائيه و شهيد محمدرضا اصغري ترکاني در سال ٦٢ و در سن ١٨ سالگي در منطقه جزيره مجنون به فيض شهادت نائل آمدند.

تلاش و مجاهدت خستگي‌ناپذير جانبازان الگويي بي‌بديل براي جوانان است
رييس جمهوري در ديدار جانباز قطع نخاع دفاع مقدس، صبر، تلاش و مجاهدت خستگي ناپذير جانبازان را به رغم تمام مشکلات جانبازي الگويي بي‌بديل براي جوانان دانست.
حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني در ديدار «مرتضي رضيعي» جانباز قطع نخاع دفاع مقدس، اقدام اين جانباز در طي مراحل تحصيلي و کسب تخصص در حوزه پوست و مو را بسيار ارزشمند دانست و گفت: اينکه بعد از نائل شدن به درجه جانبازي بازهم از تلاش باز نايستاديد، براي همه جوانان آموزنده است. اين حرکت شما نشان مي‌دهد که در سايه تلاش و مجاهدت، پيشرفت، هدايت و سعادت نيز حاصل مي‌شود و اين وعده الهي است.
ريس‌جمهور در ادامه با گراميداشت شهادت شهيد حججي، شهادت اين شهيد بزرگوار را تکان دهنده و افتخارانگيز دانست و گفت: شهادت شهيد حججي، مردم را تحت تأثير قرار داد و شهادت اين شهيد بزرگوار نشان داد که حتي آنهايي که جنگ و دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامي را نديده‌اند امروز نسبت به سرنوشت دين و مسلمانان به‌صورت پرشور و باوفا در صحنه حضور دارند.
دکتر روحاني خاطرنشان کرد: اگر اين‌گونه فداکاري‌ها نبود نه تنها کشورهاي عراق و سوريه بلکه منطقه و کشور خودمان نيز مورد صدمه تروريسم تکفيري قرار مي‌گرفت.
رييس جمهور خاطرنشان کرد: اگر تروريست‌هاي تکفيري در عراق و سوريه حاکم مي‌شدند ديگر چيزي از حيثيت و آبروي اسلام باقي نمي‌ماند.
دکتر روحاني گفت: تروريست‌ها کساني هستند که عملشان با اسلام هيچگونه تناسبي ندارد و با ادعاي اسلام اقدام مي‌کنند، البته اقدامات اينگونه افراد براي ما تازگي ندارد چرا که همه آنهايي که در ايران جلادي کرده و به اقدامات تروريستي دست زدند نيز ادعاي دين و اسلام داشتند و منافقين به ظاهر خود را مسلمان مي‌دانستند.
رييس جمهوري اضافه کرد: در صدر اسلام هم همه آنهايي که روبروي اميرالمؤمنين علي عليه السلام و امام حسين عليه السلام قرار گرفتند نيز از همين طايفه بودند و در همه اين صحنه‌ها شاهد تقابل اسلام واقعي با نفاق هستيم.
دکتر روحاني گفت: امروز هم داعش و حاميان تروريست‌ها نمونه بارز تحجر و نفاق در عصر جديد هستند که در دلشان ايمان وجود ندارد و تنها به زبان مدعي ايمان هستند.
رييس جمهوري تصريح کرد: در شرايطي که امروز براي جامعه اسلامي حادث شده است باز هم ايثار و فداکاري است که مي‌تواند جامعه و مسلمانان را نجات دهد.
مرتضي رضيعي در سال 1365 و طي عمليات کربلاي 5 در منطقه شلمچه و در حالي که 17 سال داشت به درجه جانبازي نائل آمد.
در اين ديدارها که حجت الاسلام و المسلمين شهيدي نماينده ولي فقيه، معاون رييس جمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران حضور داشت رييس‌جمهور لوح سپاسي به خانواده معظم شهدا و ايثارگران اهدا کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • اعترافات تکان‌دهنده؛ ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها / ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها | ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت رخ داد + تصاویر قاتلان و صحنه‌های قتل
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی
  • آئین تجلیل از خانواده معظم ۲۰شهید روحانی و طلبه ورامین️ برگزار شد
  • امروز سالروز شهادت مظلومانه امام جعفر صادق (ع)است، صلاله ای پاک از رسول الله