Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ زهرا طاهری‌پرکوهی|حتی روایت کردن کارهای خوب و مهربانی حال انسان را خوب می‌کند چه برسد بخواهی کار خوب انجام‌دهی، انسان‌هایی که تمام تلاش‌شان را می‌گذارند تا بتوانند گره از مشکلات مردم باز کنند و مرهمی بر زخم مردم بگذارند.

پای صحبت‌شان که بنشینی طوری مجذوب سخنان‌شان می‌شوی و دوست داری دست به کارهای خیر بزنی، چرا که سخن گفتن از آنان و ارزش والای عمل نیک آنها در قالب کلمات نمی‌گنجد و نمی‌توان بر زبان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سوژه گزارش ما دکتر علی محمدی  پزشک جوانی است که به عضویت گروه جهادی شهید بقایی درآمده، مصاحبه درباره رزمایش جهادگران  فاطمی با مسؤول گروه جهادی شهید بقایی ما را به این پزشک جوان رساند که به نیت مادر در نخستین سالگرد فوتش اقدام به ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم می‌کند و عضو گروه جهادی شد؛ او با حضور در روستاهای محروم سوادکوه و ویزیت مردم و توزیع دارو به‌دنبال کم کردن درد و رنج مردم است.

البته نباید چنین تصور کرد افراد خیر هیچ مشکل و دغدغه‌ای ندارند و یا اینکه سرمایه‌های کلانی در اختیار دارند و در اوج بی‌نیازی و رفاه به افراد کمک می‌کنند،  بلکه کاملا برعکس، خیران کسانی هستند که در کنار زندگی شخصی، مشکلات و نیازهای‌شان، نسبت به رنج و مشکلات مردم بی‌تفاوت نیستند و اینجاست که می‌گویی؛ مهربانی حد و مرز نمی‌شناسد و با گذشت و فداکاری تلاش می‌کنند باری از روی دوش همنوعان خود کم کنند و شرایطی را فراهم کنند سایر افراد هم در سایه آرامش زندگی کرده و از درد و رنج‌شان کم شود.

وقتی صحبت‌مان را با آقای دکتر شروع می‌کنیم در ابتدا می‌گوید؛ نمی‌خواهم نامم بر زبان‌ بیاید و می‌گوید تمام این  فعالیت‌ها گروهی است... و این هم یکی دیگر از خصلت‌های جهادگران که دوست ندارند نامی از آنان بر زبان بیاید.

 

*ماجرای آشنایی اتفاقی با گروه جهادی

دکتر علی محمدی پزشک عمومی فعال در گروه جهادی شهید بقایی سوادکوه در گفت‌وگو با فارس می‌گوید: خیلی اتفاقی با این گروه جهادی آشنا شدم ماجرا برمی‌گردد به چند ماه قبل که با همکارانم برای ویزیت به روستایی محروم رفته بودیم و با این گروه آشنا شدم و به عضویت این گروه درآمدم.

وقتی با این گروه جهادی آشنا شدم خدمات‌شان را دیدم که خیلی گسترده است و حتی به بحث پزشکی خلاصه نمی‌شود بلکه فعالیت‌های عمرانی و سایر خدمات را د ردستور کار دارند استقبال کردم.

این پزشک بیان می‌کند: طی ماه‌های اخیر به روستاهای زیاری رفتیم که تعداد روستاها و بیمارانی را ویزیت کردم را به خاطر ندارم اما متوجه شدم به دلیل نداشتن دارو و ویزیت در مضیقه بودند.

*مشکلات درمانی و دارویی روستاییان

خیلی از این افرادی که در روستاها زندگی می‌کنند نسل قبلی پدر بزرگ‌های ما هستند که دسترسی به امکانات شهری ندارند برخی حتی با وجود اینکه دارو دارند نمی‌دانند چگونه باید مصرف کنند و خیلی هم به این موضوع توجه نمی‌کنند و خودشان هم نمی‌توانند به متخصص مراجعه کنند؛ درست است در برخی از روستاها خانه بهداشت است ولی خیلی از آنان از منزل نمی‌توانند بیرون بیایند چه برسد بخواهند به خانه بهداشت مراجعه کنند.

محمدی اضافه می‌کند: برنامه ویزیت گروه ما به این صورت است با هماهنگی اعضای شورا وارد مسجد روستا می‌شویم و اهالی را ویزیت می‌کنیم و  در پایان هم سری به منازل افراد بیماری که به‌دلیل کهنسالی و یا معلولیت جسمی امکان رفت و آمد ندارند؛ می‌زنیم.

*دعای عاقبت ‌بخیری؛ شیرین‌ترین خاطره

موضوعی که هیچ‌گاه از مقابل چشمانم دور نمی‌شود برخورد مهربانانه و با محبت بیماران است و برای‌مان دعا می‌کنند خداوند آخر و عاقبت شما را بخیر کند که به نظر من دلنشین است و همواره این دعاها در ذهنم حک شده است.

وی ادامه می‌دهد: زیباترین خاطره این روزها همین مهربانی مردم کهنسال است که جملات و دعاهای‌شان از هر خاطره و ذهنیتی برایم شیرین‌تر است اینکه به‌دلیل بیماری در رنج بودند و بعد از درمان و مصرف دارو ما را می‌بینند و می‌گویند ما خوب شدیم و ما توانستیم خواب راحت داشته باشیم بهترین هدیه و دستمزد برای من پزشک است.

* آرزو داشتم دکتر شوم

وی بیان می‌کند: شغلم را با علاقه انتخاب کردم و از بچگی این شغل را دوست داشتم و همیشه هر کسی از من سوال می‌کرد در آینده می‌خواهی چکاره شوی، می‌گفتم می‌خواهم دکتر شوم و خدا را شاکرم مرا در این مسیر قرار دارد و شرایط به سمتی رفت که وارد این حرفه شوم.

*ضرورت ورود خیران در بحث امکانات درمانی

این پزشک جهادی می‌گوید؛ در پایان با توجه به مشکلات امکانات درمانی درخواست ما از خیران این است که در این زمینه ورود پیدا کنند، موضوعی که در ویزیت‌ بیماران نزدیک حس کردم این بود ما در ویزیت‌ها می‌توانیم یکسری درمان اولیه را  انجام دهیم ولی اگر بیمار نیاز به ام ار آی و درمان تکمیلی داشته باشد با توجه به اینکه بستر این اقدامات درمانی فراهم نیست روند درمان کامل نمی‌شود.

برای کم کردن آلام مرد نیاز به حضور خیران است  تا با فراهم کردن امکانات درمانی در روستاها کاری کنند درد و رنج این مردم کمتر شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج/م

منبع: فارس

کلیدواژه: علی محمدی پزشک جهادی روستاهای محروم استان مازندران جهادگران فاطمی گروه های جهادی گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم

به گزارش «تابناک»، ایرج فاضل در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «آثار مشکلاتی که برای دانشجویان طرحی ایجاد شده، کمبود پزشک و خالی ماندن رشته‌های تخصصی به تدریج با جدی شدن خطر واردات پزشک و نیازمند شدن به اعزام بیماران به خارج خودش را نشان خواهد داد. مجموع این مشکلات به افول پزشکی در ایران منجر می‌شود. امروز استقبال از رشته پزشکی در کنکور یا ادامه تحصیل در رشته‌های تخصصی پزشکی با مشکل جدی مواجه شده به گونه‌ای که در آزمون‌های اخیر، حتی یک داوطلب برای جراحی عروق نداشتیم و به همین ترتیب، بعضی دیگر از رشته‌های تخصصی هم خالی می‌ماند و باید 10 سال دیگر، متخصصان این رشته‌ها را از خارج وارد کنیم و دوباره بیماران را برای جراحی‌های تخصصی به خارج بفرستیم.

وی ادامه داد: این مشکلات در حالی ایجاد شده که طی دهه‌های گذشته، مجاهدت‌های بسیار زیادی برای درخشش پزشکی کشور صرف شد اما عواملی که به دنبال فقیر کردن پزشکان مملکت هستند، سناریوی مشکلات را ایجاد کردند که با چنین شرایطی، من آینده را به هیچ ‌وجه خوب نمی‌بینم و دوباره به همان جایگاه قبلی باز خواهیم گشت. یک عده جاهل فکر می‌کنند با این سناریوها به مردم خدمت می‌کنند ولی هدف اصلی این افراد، موذیانه‌تر از این حرف‌هاست و هدف اصلی، از بین بردن آینده پزشکی این کشور بوده که البته باید از خودشان پرسید که در ازای این وضع، چه نفعی نصیب این افراد می‌شود اما به نظر من، این اقدامات نوعی خیانت به کشور است.»

فاضل در تحلیل دلیل کم بودن رشد تعرفه‌های خدمات درمانی در سال جاری و سایر مشکلاتی که برای جامعه پزشکی ایجاد شده آن هم درحالی که جامعه پزشکی، یک گروه مرجع در کشور و همه کشورها محسوب می‌شود، گفت: «تعرفه‌های درمان پیش از این هم تغییرات اساسی نداشته و حالا هم رشد 35درصدی تعرفه‌ها مطلقا کافی نیست. اما پزشکان تنها گروه مرجع دچار مشکل نیستند. معلمان عزیز و زحمتکش این کشور، هر روز باید برای حقوق‌های ناچیزی که می‌گیرند کنار خیابان جمع شوند. همان جاهلانی که گفتم، گروه‌های مرجع کشور را نشانه گرفته‌اند. معلمان و پزشکان گروه‌هایی هستند که مردم به خدمات این گروه‌ها بیشترین نیاز را دارند و ضربه زدن به این گروه‌ها، کاملا حساب شده است و به نفع مملکت نیست.»

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود